< Povtarak
Turoperatori iz Turske borave u Crnoj Gori

U Crnoj Gori će do 6 .aprila boraviti studijska grupa turoperatora iz Turske, tačnije iz Izmira, Ankare, Gaziantepa i Istanbula, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. 

Kako je saopšteno iz NTO, inicijativu je pokrenulo poredstavništvo Turkish Airlines-a u Podgorici, a tokom boravka agenti su posjetili Cetinje, nekoliko hotela u Budvi, nautičko naselje Porto Montenegro u Tivtu, Perast i Kotor. 

“Programom posjete planirano je da tokom naredna dva dana posjete Podgoricu, Kolašin, Bar i nacionalne parkove Biogradska gora i Skadarsko jezero. Pored obilaska destinacije, organizovan je i Workshop sa turističkim agencijama iz Crnogorskog turističkog udruženja, u cilju uspostavljanja saradnje na planu organizovanja dolazaka turskih turista u Crnu Goru”, piše u saopštenju NTOCG. 

Boravak studijske grupe turoperatora iz Turske u Crnoj Gori podržali su Crnogorsko turističko udruženje, lokalne turističke organizacije Tivta, Kotora, Bara i Budve, HG Montenegro Stars, kao i brojni hoteli i partneri iz sektora turizma.