< Povtarak
Sastanak sa predstavncima turističkih agencija Kraljevine Bahrein

Crnogorsko turitičko udruženje, sektor turističkih agencija, je 07.04.2017. održalo radni sastanak u Hotelu 'The Queen of Montenegro' sa predstavnicima turističkih agencija Kraljevine Bahrein.

Predstavnici turističkih agencija Kraljevine Bahrein su u posjeti Crnoj Gori od 05.04. do 09.04.2017. radi upoznavanja sa ponudom naše zemlje a na poziv NTOCG i predstavništva Turkish Airlines.

Predstavnici turističkih agencija iz Kraljevine Bahrein su oduševljeni ljepotama Crne Gore, gostoprimstvom naših ljudi i raznovrsnom ponudom. Izuzetno su zaiteresovani za saradnju a posebno ih interesuju hotelski kapaciteti sa 4 i 5 zvjezdica. Problem koji su nam predočili je vezan za izuzetno komplikovanu proceduru dobijanja viza za njihove turiste prilikom dolaska u Crnu Goru.  

Crnogorsko turističko udruženje će insistirati kod nadležnog ministarstva da se pojednostavi postupak dobijanja viza za turiste iz Kraljevine Bahrein čime bi Crna Gora proširila svoje turističko tržište na još jednu zemlju sa bliskog istoka.