< Povtarak
Prezentacja nove web portala za smještaj u Crnoj Gori

Danas je u Hotelu Splendid, sektoru turističkih agencija, održana prezentacija novog web portala za smještajne kapacitete u Crnoj Gori. Nova web platforma je radjena kao projekat BookMe-Montenegro.com (BMM) punih 6 mjeseci i glavni cilj je objedinjavanje ponude smještajnih kapaciteta Crne Gore. 

Vlasnicima smještajnih kapaciteta: hotelima, privatnom smještaju i turističkim agencijama se pruža mogućnost da koriste izuzetno modernu web platformu sa ogromnom bazom smještajnih kapaciteta. Cilj projekta je da se na jednom mjestu potencijalnim turistima ponudi smještaj  na teritoriji cijele Crne Gore. U ponudi se mogu naći isklučivo registrovani smještajni kapaciteti. 

 

Pažljivo pročitajte što Vam www.BookMe-Montenegro.com nudi, nećete zažaliti…

Zašto se oglašavati na portalu www.BookMe-Montenegro.com ?


Zato što imamo jako veliku posjećenost, što garantuje velik broj upita i rezervacija. Uporedite naš web portal sa drugim crnogorskim websajtovima gdje gdje se oglašava smještaj.

Jedinstveno i povoljno oglašavanje Vaših smještajnih kapaciteta


BMM  je jedinstveni web portal namijenjen vlasnicima turističkih objekata (privatnog smještaja, apartmana, hotela, kampova, turističkih agencija) koji žele oglašavanje apartmana, reklamu za hotel ili kamp na Internetu, a da pritom imaju potpunu kontrolu nad svojim web stranicama. 

Što dobijate oglašavanjem na BMM?
Dobijate vlastite web stranice na internet adresi www.BookMe-Montenegro.com  kojima svako može pristupiti i vidjeti Vašu ponudu, poput  vlastitog weba. Pritom Vas svi posjetioci portala BMM  mogu pronaći putem pretraživača ili oglasa na našim stranicama.

Što dalje nakon registracije?
Kada se jednom registrujete, na Vaš email pristiže obavještenje o aktivaciji Vašeg korisničkog računa. Jednim klikom Vaš je korisnički račun aktiviran i možete započeti sa uređivanjem Vaših internet stranica, jednostavno i lako!  Od ovog trenutka nadalje na adresi www.BookMe-Montenegro.com  ulazite u svoj administrativni dio  i unosite sadržaj koji želite. Možete:

 

 • o   postaviti izgled Vaše glavne stranice
 • o   upravljanje rezervacijama - pregled upita i rezervacija. Kalkulacija cijena.
 • o   upravljanje finansijama - Praćenje uplata i izvještaji.
 • o   online Buking (B2C) - Objavite vašu ponudu. Omogućite klijentima uplatu karticom.
 • o   kreiranje dokumenata - Automatsko kreiranje vaučera, predračuna i najave smještaja.
 • o   izvještaji - Uvid u poslovanje (promet, zarada, rezervacije).
 • o   partner buking (B2B) - Omogućite subagentima da pretražuju i rezervišu vašu ponudu.
 • o   definisati opisne tekstove na najviše 4 jezika  i u svakom trenutku ih  po potrebi  mijenjati
 • o   napraviti upload fotografija koje želite (9+1  po jednoj smještajnoj jedinici)
 • o   ogranizovati, dodavati, kategorizovati  i  brisati Vaše fotografije
 • o   definisati sve objekte (apartmane, sobe i sl.) Vaše ponude, i sve informacije vezane uz njih
 • o   definisati cjenovnik noćenja za svaku smještajnu jedinicu
 • o   mijenjati evidenciju popunjenosti (kalendar) Vaših objekata, za potpuniju informaciju gostima koji žele rezervisati smještaj kod Vas
 • o   u svakom trenutku možete ažurirati bilo koje od podataka koje ste unijeli

 

Posjetilac Vaših web stranica, ukoliko želi napraviti rezervaciju, jednostavno kroz formu za rezervaciju na Vašim stranicama, rezerviše u realnom vremenu ili šalje upit za rezervacijom, koji zatim automatski pristiže na Vašu email adresu.

Hoteli, vlasnici privatnog smještaja i turističke agencije mogu u periodu on narednih 3 mjeseca bez nadoknade koristiti rezervacioni sistem kako bi se bolje upoznali sa mogućnostima istog.

Novi portal će uskoro nuditi i rezervacioni sistem za izlete, transfere i rent-a-car !