< Povtarak
Predstavnici turističke privrede iz Budve razgovarali sa predstavnicima TOB-a

 

 

Na sastanku koji je juce odrzan sa direktoricom Turisticke organizacije opstine Budva, Majom Lijesevic i predsjednikom IO Danilom Kastratovicem, predstavnici privrede iz Budve okupljeni u CTU i Udruzenju ugostitelja Budve, imali su priliku da upoznaju predstavnike Turisticke organizacije sa problemima sa kojima se susrijecu u toku odvijanja turisticke sezone.

Predstavnici hotela, restorana, turistickih agencija, vodica, razgovarali su o najavljenom uvodjenju izletnicke takse, predlozili sredjivanje i adaptaciju vidikovaca na teritoriji opstine Budva, bolju signalizaciju kulturno-istorijskih dobara u Starom gradu, osposobljavanje javnih toaleta kao i stvaranje ostalih preduslova za bolju pripremu predstojece turisticke sezone. Takodje, razgovaralo se i o promotivnim aktivnostima i zajednickim nastupima na predstojećim sajmovima.

Konstatovano je zadovoljstvo iskazanom inicijatovom LTO Budva za upoznavanje sa problemima u poslovanju nosilaca turisticke ponude naseg grada, te spremnoscu da se, u okviru svojih nadleznosti, pruzi pomoc u njihovom rjesavanju.