< Povtarak
CTU: Završeni glavni radovi na spajanju dva bulevara između Budve i Bečića

Glavni radovi na spajanju dva bulevara između Budve i Bečića završeni su danas postavljanjem završnog sloja asfalta na novoj saobraćajnici sa četiri trake, saopšteno je iz Crnogorskog turustičkog udruženja (CTU).

Predsjednik CTU, Žarko Radulović kazao je da je zadovoljan što su završeni radovi čime je trajno normalizovan saobraćaj na frekventnoj saobraćajnici koja dugoročno rasterećuje gradski već i međugradski saobraćaj i eliminiše saobraćajni kolaps u sezoni koji je postojao prethodnih godina.

“Nakon nepunih pet i po mjeseci, želim da zahvalim, prije svega, izvođačima radova, investitoru i Opštini Budva koji su završili ovako značajan infrastrukturni objekat, koji u svom dijelu sadrži most dug 700 metara”, navodi se u saopštenju Radulovića.

On je naveo da se ovakvi građevinski zahvati rade od devet do 14 mjeseci. “Te mogu slobodno reći da je ovo velika građevinska pobjeda”.

Radulović je kazao da je u proteklom periodu bilo puno kritika, koje su mediji prenosili, a mediji iz okruženja preuzimali, čime je stvorena slika da je Budva u haosu.

“Želim da svi pozdravimo završetak radova, da to naši mediji prenesu i da odavde ode jedna lijepa, afirmativna priča da je Budva i Crna Gora dobila jednu funkcionalnu modernu saobraćajnicu”, poručio je Radulović.

Vijesti