< Povtarak
Adriatic Sea Forum

Od 27-28. aprila 2017. godine, Budva će biti u središtu Jadranskog pomorskog turističkog sektora. Zahvaljujući svojoj formuli, Adriatic Sea Forum je ključno mjesto susreta za sve operatere zaintersovane za krstarenje, trajektni i nautički turizam, te uopšteno za turizam i pomorski sektor, za sve one koji rade djelimično ili samo na Jadranu.

Od 2013. godine forum isključivo doprinosi razmjeni ideja, te pomaže razvoj novih projekata, strategija, saradnji i predloga.

 

Forum je prilika za zajedničku raspravu o budućnosti i razvoju Jadrana: mjestu gdje se susreću ljudi koji rade u spomenutim sektorima. Namijenjen je kako njima tako i novim učesnicima koji djeluju i rade u različitim područjima s kojima se produbljuju i razvijaju poslovanja i novi projekti. Zahvaljujući pažnji koju Evropa, sa svim svojim institucijama, posvećuje Jadranu I Jonskoj regiji, a službeno od pokretanja EUSAIR strategije, Adriatic Sea Forum je prilika za sve zainteresovane u pomorskom I turističkom sektoru da ažuriraju, stvore, podijele i prošire informacije, projekte, znanje i poznanstva koja imaju.

Učestvovati na Adriatic Sea Forumu znači:

  • stupiti i biti u kontaktu s cjelokupnim pomorskim i turističkim sektorom u Jadranskoj regiji i njihovim operaterima,bilo da oni imaju sjedište u posmatranom prostoru ili ne;
  • stupiti u kontakt s važnim posrednicima I donosiocima odluka;
  • prisustvovati predavanjima, a ujedno imati i dovoljno vremena za poslovne sastanke;
  • stvoriti nove poslovne odnose i jačati postojeće;
  • predstavljati vlastite projekte i kompanije, rezultate i mogućnosti;
  • prikupiti najnovije podatke i informacije u vezi pomorskog turizma u jadranskom području;
  • biti dio uzbudljivog procesa podsticanja jadranskog razvoja i biti spreman dijeliti dobrobiti i prednosti koje dolaze.

 Vise informacija na: http://www.adriaticseaforum.com