< Back
TAVERNA SPLENDIDO
 • Region:
  Primorski region
 • City:
  Herceg-Novi
 • Address:
  Šetalište Pet Danica 77.
 • Phone:
  +382 67 830 988
 • Fax:
  +382 31 345 720
 • Email:

Information of TAVERNA SPLENDIDO

Kapacitet. Restoran 150 mjesta, a na plaži približan broj ležaljki i još 80 mjesta u plažnom baru.

Splendido nosi ime po jedrenjaku našeg čuvenog kapetana i pustolova Iva Vizina rodom iz Perasta koji je na svom malom jedrenjaku „Splendido“   plovio oko svijeta od 1852. do 1858. god. U to doba   to je bio ogroman poduhvat.

Naš „Splendido „ je usidren na Savini 1997 godine, jednom od najljepših djelova Herceg Novog na samoj obali mora sa prelijepim pogledom na ulaz u Bokokotorski zaliv i njegove prekrasne pejzaže.

U našem sastavu je:

- savremeno opremljeno kupalište sa plažnim barom koji nudi veliki izbor toplih i hladnih napitaka i raznovrsnih koktela u kojim možete uživati tik uz more obasjani suncem od ranih jutarnjih sati pa sve do zalaska.

- restoran koji raspolaže sa 150 sjedećih mjesta, okružen predivnim zelenilom i našom primorskom kuhinjom zasnovanoj na svakodnevnom   bogatom izboru svježe morske ribe , rakova i školjki, jela od mesa i raznovrsne paste i pizze koji na kraju možete upotpuniti velikim izborom vina iz naše vinske karte.

U sklopu objekta je i kutak za malene koji vam omogućava da u miru, dok se mališani igraju, popijete vašu kafu ili uživate u našim gastronomskim delicijama, a još uz to možete surfovati netom i uživati u zanosnom pogledu na more, koji se pruža sa jedne od naših predivnih terasa.

Gallery of TAVERNA SPLENDIDO

Got a question?